25
feb

Zoveel nieuwe en leuke verassingen !!!

Hallo allemaal, de komende periode gaan we echt hele leuke dingen doen. Hou dus de komende tijd de site goed in de gaten. Natuurlijk gaan we met nieuwe muziek komen en we gaan weer vol het land in !!! Misschien kom ik wel bij jou in de buurt !!!

Reacties:

 • Nel bos

  Wanneer is de dagreis en waar naar toe hij heeft het gezegd gisteren in zuiderduin maar ben het kwijt gr nel bos

  Beantwoorden
 • Geachte,
  Zou zo graag een sjaal van Frans Bauer willen,hij treed op 15 juni op in Herselt.
  Ik en mijn vrouw willen hem begroeten.
  Beleefde groeten
  Odon

  Beantwoorden
 • Ik ben Mike schouten
  ik vind het leuk dat er weer nieuwe album aan komt
  En Wanneer kom hij uit.
  Groetjes Mike Schouten uit
  Gouda

  Beantwoorden

Laat een reactie achter